Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csapatépítő túra, céges túra, hótalpazás Szlovákiában, szlovákiai céges hótalpas túra

ceges-tura-hotalpazas.jpegSzlovák csapatépítés, szlovákiai hótalpazás, hótalpas túra, csapatépítő túra, céges túra Szlovákiában!
A legjobb szlovákiai helyszíneken élvezetes csapatépítő programok, csapatépítő hótalpazások és/vagy egészségvédő túrák.

Csapatépítő túrák, egyedi igény szerinti túrák, hótalpas team building az Alacsony-Tátrában, az Öreg-hegységben, a Magas-Tátrán, a Nyugati- és a Bélai-Tátrában, mindkét Fátrán és a Kocs-hegység szurdokaiban, akár (és szó szerint) úttalon utakon... vagy kényelmes túra. "Spéci" túrák, céges túrák. Tavasszal különleges rafting túrák (kizárólag vízitúrázásban gyakorlott csapatoknak). 

Céges csapatépítő túra kapcsán, lehet, hogy Ön tudja hány főre, pontosan milyen programot szeretne. Mi pedig adjuk a testre szabott ajánlatot.

magas-tatra-bela-rafting.jpgAz is lehet, hogy Ön csak annyit mond: szeretnénk túrával összekötve csapatot építeni. Mire mi elkezdünk kérdezni. Mi a szakmai cél? Mi a szervezetfejlesztési kihívás, probléma? Mik a tünetek? "Utálja" egymást a pénzügy és a sales csapat? Természetes ha a sales-esek érdekelve a minél magasabb eladásban, a pénzügyesek pedig akkor ütik meg a bokájukat, ha egy-egy vevő a hitelkeretét már messze túllépi és a pénzügyesek folyton abajgatják, noszogatják az értékesítőket, hogy ugyan szóljanak már a legfontosabb key account ügyfelek valamelyikének: legyen kedves fizetni, az egyébként is 30 napos esedékességű számlával több mint 70 napja tartozik, és nem kaphat addig újra árut, amíg ki nem egyenlíti a lejárt számlákat. Nem beszél egymással a topmenedzsment és a középvezetés? Vagy a beszerzőket sürgetik, hogy azonnal kéne X tonna valami, miközben az ő mozgóbérük az ajánlat szerinti értékhez képest elért megtakarítás százaléka és nincs idő normális versenyeztetésre? Vagy amikor az IT válik de facto cégvezetővé vagy mindenható kerékkötővé a jogosultságok 23 lépéses megadási procedúrájával és bigbraderosdi túlzásba vitelével.

És vannak a nem szervezetfejlesztési, hanem a prózai kérdések: 
Mikor? Hány fő? Kik a résztvevők? Adjunk mindenre kiterjedő ajánlatot?
Szervezzünk meg mindent? 
Szállásigény?
Étkezés? Egyeztetünk és úgy lesz.

 

ceges-tura-hotalpazas-2.jpegA csapatépítés sokkal, de sokkal több mint egy túra, a csapatépítések kapcsán az alábbi linket ajánljuk figyelmébe.  http://www.mediacomm.hu/csapatepito_treningek/
Csapatépítésekre az ajánlatot engedélyezett (a korábbi rendszerben akkreditált) felnőttképző intézményként adjuk. A csapatépítő túrákat olyan tréner vezeti, aki doktori disszertációját kompetenciafejlesztésből írta.

 

Ajánlat: 
csapatepites-teambuilding-hegyi-tura-2.jpgAjánlatunkat és vállalási díjunkat az igényelt szállás, étkezés, szolgáltatáscsomag, időtartam, logisztika, létszám és az egyéb, így például felnőttképzésre, csapatépítésre vonatkozó igények alapján adjuk meg.

 

Ha a csapatépítés célja a jutalom, akkor - nagyon nem szeretjük a szót - kényeztető lesz a program.

 

p7140109.jpgHa a "Balázs" és a "Tamás" körüli klikk nem szereti egymást, akkor egymásra utaltságot előidéző helyzetet teremtünk.

 

 

Ha az információáramlás hatalmi játékok miatt nem jó, akkor ezt orvosoljuk. Ha nem ismerik egymást az emberek, ha eltérő személyiségek, ha "csak" a hüllőagyak nem szeretik egymást, a tájfutás mintájára tájgyaloglást, ha felmegyünk a hegyekbe, tájhótalpazást, tájtúrát szervezünk (természetesen a hótalpakat adjuk/hozzuk).

 

Vagy közösen alkotnak, pl. meghatározott paraméterek mellett versenyben iglut építenek. (Ha a téli időszakban vagyunk). Ha nyáron, akkor lyukas hordót töltenek meg vízzel, de ....(a játékot nem áruljuk el) vagy éppen raftingolunk, de nem csak úgy akárhogy.....

Hívjatok, hívjon! +36 209 342 760. Megmondhatjátok az alábbiakat és a túra pontosan olyan lesz, mint amilyet kívántok:

 • körtúra vagy nem körtúra
 • távolság
 • szintemelkedés
 • nehézségi szint
 • szállás
 • időtartam
 • a túra során étkezési lehetőség (meleg étel)
 • részben tériszonyos résztvevőkkel vagy sem
 • csúcsra felvivő túra
 • közelítsük meg felvonóval, vasúttal a csúcsot 
 • a túrára választott nap, ill. napok
 • kértek-e csapatépítő játékokat
 • kértek-e videós felvételre alapuló értékelést

 

 

A stressz és az ülőmunka tökéletes gyilkosok. Por, vegyi anyagok belélegzése, zajos munkahely? Nem az a kérdés, hogy lesz-e betegség, hanem az, hogy mikor...

Céges egészségvédő és csapatépítő túrák kívánság szerinti időpontban olyan munkáltatóknak, akiknek nem csak az éves jelentésben vagy a honlapon fontosak a munkatársak! Példa ajánlat.  
 

 

Időpont: egyeztetés szerint. 


A túra vagy hótalpas túra útvonala: egyeztetés szerint, itt a számos előnnyel bíró magas-tátrai a-csorba-totol-a-popradi-to-fele-04.jpgútvonalunkat mutatjuk be, amely étkezési, mosdó lehetőséget is kínál, és szükség esetén egy pontig kocsi útvonal is használható. Ne adj Isten bokaficam, rosszullét esetén jöhet a mentő helikopteres mentés nélkül. A biztonsági szerepet betöltő és forgalom elől lezárt aszfalt út az ónos esős ráfagyás kivételével mindig járható és fontos előnye, hogy bár mindenkit nyomatékkal kérünk a bakancs használatára, de ha valaki még sem hozna tényleg jó túrabakancsot (nincs és nem engedheti meg magának a vásárlást), akkor is járható a túra, hiszen a bakancs elsősorban a lefelé jövetben lényeges.  


Kinek? Könnyű, edzettség nélkül is teljesíthető hegyi túra 1 napban a cég minden munkatársának, aki tud járni, ill. egy pontig a kerekes székkel, ill. látássérülteknek és vak túrázóknak is (!), a túravezető több fogyatékkal élőknek szervezett programot vezetett már. 


Utazás: egyeztetés szerint, amelyet intézhet, rendelhet partnerünk vagy mi menedzseljük. Ha az utazás busszal Budapestről történik és a buszt mi biztosítjuk, tökéletes állapotú busszal és "normális", biztonságosan vezető sofőrrel / sofőrökkel utazunk. Természetesen a megrendelő kívánsága szerinti helyről indulunk, legyen az Szeged,   Baja vagy Nyíregyháza, stb. 
Budapesti cégek esetén javasoltan 5:30-kor indulunk Bp. XII. ker. Zugligetből. A Zugligeti út 93. szám előtt a munkatársak a kocsijaikat teljes biztonságban hagyhatják, mivel a parkolóra rendőr lát rá és Zugligetbe jutni a kora reggeli órákban közösségi közlekedéssel is könnyű a Nyugati térről induló 291-es busszal. A buszra 5:45-kor az Árpád híd budai és pesti hídfője közelében is (e-mailben mutatjuk majd, hogy hol) és 6:00-kor a Váci úti Tesco parkolóban is fel lehet szállni.
A busz kívánságra bármikor megáll, ha nincs külön kérés, két-három rövid mosdó szünetet tartunk benzinkútnál, ill. autópálya pihenőnél a 296 km-es út során.


 
 
Magas-Tátrai tobzódás
a-csorba-totol-a-popradi-to-fele-03.jpgMegbízónk vagy megkéri munkatársait, hogy csomagoljanak maguknak a nap során szükséges szendvicset vagy bőséges második fogást vehetnek a cég munkatársainak egy jó éttermet működtető turista házban.
Az ebédrendelést kérés esetén díjmentesen és készséggel intézzük. 
 
 

20160220_141203-popradi-to-hotel-etterem-tatra-tura-gyalogtura.jpgVizet, üdítőt legalább 2,5 litert érdemes a kollégnak hozniuk, plusz magas víztartalmú gyümölcsöket; narancsot, almát. 
 
 
 

 
Túrabot JAVASOLT és az említett, már korábban is viselt túrabakancs.
a-csorba-totol-a-popradi-to-fele-02.jpgHa az indulás helye Budapest, akkor 4,5 órás utazás után 11:00-kor indulunk. A start pillanatában a tengerszint feletti magasságunk 1352 méter, már ekkor jóval a szlovákiai tüdőszanatóriumok "öve" felett vagyunk. Harapni lehet a levegőt. 
 
A komótos tempónak "hála" másfél óra alatt érünk a Magas-Tátra egyik legnagyobb tavához. 


a-csorba-totol-a-popradi-to--fele-06.jpg

Már itt páratlan panoráma tárul a túrázók elé. Majdnem 1500 méteren vagyunk, egy 1984 méteres gránittömb kivételével csupa 2000 feletti orom tornyosul felettünk. 
 
 
 

Itt ketté válHAT a csapat. Akinek elég volt a másfél órás túra, az körüljárhatja a tavat, fényképezhet.
 
A tó körüli séta is valami olyan csoda, hogy az elmondhatatlan. 

 

a-csorba-totol-a-popradi-to-fele-05.jpgA csapat lelkes tagjaival pedig folytatjuk utunkat egy fénykép-készítési szempontból "stratégiai helyre". Ha itt nézünk körbe, akkor az említett Oszterva kivételével csupa 2000 feletti orom, bérc, csúcs és nyereg vesz körül minket. A legtöbb munkatárs most áll meg élete legnagyobb "bölcsőjében". 

 

 

 

20160220_popradi-to-hotel-etterem-magas-tatra-tura-gyalogtura.jpgFotószünet után indulunk le és 14:00-kor érünk vissza a menedékházhoz, itt az extra kanyart tevők is bevethetik magukat az étterembe vagy a teraszon lehet a saját szendvicset fogyasztani.  

 

 

 

 

a-csorba-totol-a-popradi-to-fele-07.jpg15:00-kor indulunk lefelé és 17:00-kor indulunk haza a busszal. Szeretnék az óvatosságot hangsúlyozni, a felső, kanyargós részeken a busz lépésben fog jönni. Nálunk nem veszik el a fele társaság, nem késve történik a visszaindulás, és nem kell rohanni, így a sofőr nem a "határon autózik" és nem csúszkál minden kanyarban a busz.
Ha a mintaajánlat szerinti útvonalon haladunk, akkor visszafelé Budapesten Újpesten, a Váci úton vagy a Flóriánnál, ill. a Szépvölgyi úton kérésre piros lámpáknál, buszmegállóknál is ki lehet "ugrani". 
21:00-kor vagyunk Bp., XII. Zugligetben a Libegő alsó végállomásánál a kocsiknál. 

 

 

Túradíj: kérje ajánlatunkat a létszám megjelölésével és annak jelzésével, hogy az utazást önállóan oldják-e meg vagy tőlünk kérik a buszt. 

 

 

Hívj, hívjon (+36) 209 342 760 vagy írjon tatra_gyalogtura@yahoo.com 

Jelentkezés a céges egészségvédő és csapatépítő Tátra túrára: 
a-csorba-totol-a-popradi-to-fele-01.jpg

Hívjon, egyeztessünk, készséggel állunk rendelkezésére.  
Szíves megrendelésük esetén kérjük, hogy minden munkatárshoz jusson el a "Mit kell hozni?" menüpontban olvasható információ, különös tekintettel a túrabakancs, zokni, naptejnapszemüveg, sapka, kesztyű, sál, túrabot, öltözködés, sok folyadék részekre.

 

 

A céges egészségvédő túra díjának fizetése
a-csorba-totol-a-popradi-to-fele-08.jpgA túra díjának utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007