Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jelentkezés

Jelentkezés a szlovákiai hótalpazásra, csúszásgátlós téli túrára, hótalpas túrára, ill. bakancsos túrákra 

A részvételi és általános szerződési feltételeket kérjük, hogy a jelentkezést megelőzően a honlapon tekintsd át, majd a tatra_gyalogtura@yahoo.com e-mail címre várjuk vissza a szlovákiai túra kitöltött jelentkezési lapját. Az elfogadott jelentkezéseket visszaigazoljuk és a visszaigazolást követően, a visszaigazolástól számított 48 órán belül kérjük a szlovák túra díjának átutalását. Kérjük, hogy visszaigazolás nélkül senki ne utaljon. 


Kérjük, hogy a "Mit kell hozni a túrára, téli és rafting túrákra?") menüpontot is olvasd / olvassa át. Az ott olvashatóak betartása, és az adott túránál leírt túrafelszerelés - a túrázók, a jó közérzet és biztonság érdekében - kötelező. Köszönjük az ott olvashatóak megszívlelését, különös tekintettel a túrabakancs, zokni, naptej, napszemüveg, sapka, sál, kesztyű, túrabot, fejlámpa, öltözködés, sok (alkoholmentes) folyadék, szendvicset hozni kell részekre. Mély havas terepen mindenképpen szükség van hótalpra (hozd a sajátod, kérj kölcsön vagy segítünk bérelni itt Szlovákiában vagy bérelhetsz tőlünk, 3300 Ft/nap/pár), csúszós, ill. jeges talajon szükséges a csúszásgátló hómacska. Szintén hozz vagy kérj kölcsön, ha nincs saját, segítünk bérelni vagy bérelhetsz tőlünk (3300 Ft/pár/nap). A felszerelésigényt kérjük a jelentkezéskor jelezni. 

 

 

A szlovákiai hótalpazás vagy szlovákiai túra díjának utalása
Az utaláshoz az adatok:
Kedvezményezett: MediaComm Kft.
A számlaszám: 12001008-00106900-00100007
A megjegyzés rovatba kérjük a számlázási címet -
 irányítószámmal kezdve (!) - és a szlovák hótalpas túra vagy túra időpontját (hónap, kezdőnap-utolsó nap), ha van még a bekezdés rovatban hely, a túra helyét beírni. Példa: 
1139 Bp., Tátra u. 9,
2021. május 20-21.
Nyugati-Tátra

Ui. A nevet az egyébként is rövid megjegyzés rovatba NE írd be, eleve ezzel kezdődik a banki tájékoztató, tehát a jóváírásoknál azt látjuk, hogy kitől (honnan) jött és mekkora összeg. Viszont a számlázási címet mindenképpen írd be. A Budapestet kérjük Bp-ként rövidíteni, sőt, 1-essel kezdődő irányítószám esetén ki sem kell írni (hiszen az Budapest).

 

Külföldről történő utalás esetén
Kedvezményezett neve: MediaComm Kft. 
Címe: 1123 Budapest, Alkotas u. 35. Hungary
Bank neve: Raiffeisen Bank Zrt. 
Bank címe: 1054 Budapest, Akademia u. 6. Hungary
​SWIFT: UBRTHUHB
IBAN: HU90 1200 1008 0010 6900 0010 0007